Bejelentés


Hirdetés

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Oldalelemek

Hírek
Szorngáskezelés már vállalkozóknak is

http://stresszmentesvallakozo.blog.hu/

tovább >>


Egészségre hangolva

Május 20-tól egészségprogram indul max.10 fővel. Időtartama 2 hét, napi 5 órás elfoglaltsággal. A program végén a szervezet és egyben az elme is egy erőteljes méregtelenítési folyamaton megy keresztül, melynek eredményeként a résztvevők fittebbnek, erősebbnek, fiatalabbnak, egésszégesebbnek érezhetik magukat testileg-lelkileg-szellemileg egyaránt. Javulhat az emlékezet, a rövid és hosszútávú memória, gyorsabb lehet a gondolkodás, ez által a tanulás, fokozódhat az érzékelés, csökkenhet vagy megszűnhetnek az izületi problémák, javulhat az emésztés és a vérkeringés. Jelentkezni írásban lehet a maximum létszám erejéig.

Testi - lelki - mentális segítség

"A gyógyuláshoz nem új gondolatra van szükség, hanem a gondolkodás új útjára. Ha irányítani akarod az életed, irányítsd a hozzáállásodat! Ha meg akarsz változtatni valamit, változtasd meg az elmédet! " Ehhez nyújtok személyreszabott segítséget Nagykanizsán, és Budapesten előre egyeztetett időpontban.

MÁRCIUSTÓL ÚJ HELYEN

Márciustól Nagykanizsán ÚJ HELYEN : minden pszichoszomatikus, szorongásos, fizikai, lelki és mentális problémák kezelése.

Új blogbejegyzés

Kövesd folyamatosan http://lelkunk-titkai.blog.hu/Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!